Op dit moment zijn er geen kittens beschikbaar

Kies je taal

Kies je taal

Onze rassen

Selkirk Rex:
De Selkirk Rex is een stevige kat, met een kortharige of een langharige gekrulde vacht. De vacht is zacht en wollig, met een losse krul. De kop is rond, met grote ronde ogen, de oren zijn van gemiddelde grootte. Het ras is in alle kleuren erkend.
Brits Kort en Langhaar:
De Brit is een middelgrote tot grote, compacte, goed uitgebalanceerde kat met een stevig lichaam, een brede borst en vrij korte, stevige poten. De kop is kogelrond met kleine oren, volle wangen en een stevige kin, de ogen zijn groot en de neus is kort en breed. Bij beide is de staart breed, maar bij de korthaar de uiteinde rond en bij de langhaar goed behaard. Bij de vacht zijn de grootste verschillen bij de korthaar is de vacht kort, dicht en opstaand, en bij de langhaar halflang met een volle kraag, dicht en afstaand van het lichaam.
Scottisch Fold:
Scottisch Fold: De Schotse vouwoorkat heeft een lijf met sterke rug, robuuste poten en een middellange staart. Hij heeft kleine oren op een ronde kop. De vacht is kort, dicht ingeplant in alle kleuren en patronen. Het karakter is kalm, huiselijk, rustig en introvert.eervliet