Op dit moment zijn er geen kittens beschikbaar

Kies je taal

Kies je taal

Gastenboek

22 reacties op “Gastenboek”

 1. Een goed begin van een prima website, chapeau komt wel goed met deze poezen kat website.
  In licht

  (zaterdag, 21 april 2018 21:40)

 2. Wat zijn dit mooie poezenkinderen mooie site..xxxx

  (Dit bericht is van onze oude website)
  zaterdag, 21 april 2018 21:53 over

 3. Hai Maryjane & Jan,

  Gisteren hebben wij Kovu (Selkirk rex kater) mogen ophalen. We vonden het ontzettend fijn dat we altijd terecht konden (en nog steeds kunnen) met vragen of gewoon voor een tussentijdse foto. We zijn altijd perfect op de hoogte gehouden van het proces en de bezoekjes bij de dierenarts.

  Wat ons opviel is dat het welzijn van de beestjes echt jullie hoogste prioriteit heeft wat ons een heel fijn gevoel gaf. Kovu was bij ophalen al heel veel dingen gewend zoals het bezoek aan de kattenbak, krabben aan een krabpaal, andere dieren en menselijk contact.

  Zowel de liefde voor jullie dieren als het goed willen informeren van de nieuwe eigenaren zie je ook duidelijk terug in het uitgebreide pakket bij ophalen van de kat. Alle informatie is compleet en je ziet dat hier echt tijd in is gestoken zoals het fotolijstje met zijn babyfoto en de kalender met belangrijke datums waarop nog iets moet gebeuren. Ook kregen we speeltjes mee en flink wat porties voeding.

  Het gaat erg goed met hem en is volop aan het ontdekken in zijn nieuwe woning. We houden jullie op de hoogte.

  Veel liefs,
  Marvin en Brenda

  zondag, 19 september 2021 15:36
  (Dit bericht is van onze oude website)

 4. Mickey Aipassa

  Ha toppers, wat hebben we genoten van de afgelopen maanden. Jullie zijn zo gastvrij! Het is erg fijn dat we altijd wanneer we in de buurt waren, even op de koffie mochten komen om de kittens te bekijken.

  Op dinsdag 10 augustus kon Billie mee naar huis. Billie is onwijs sociaal en geweldig opgevoed. Billie is al ons derde katje (Diesel een Britse korthaar & Koda een Scottish fold) uit deze geweldige cattery. Op dit moment ligt hij met zijn nieuwe maatje Koda ( 14 jaar oud en doet het nog super) en ze zijn onwijs lief voor elkaar.

  Bedankt voor alle goede zorgen en de gastvrijheid in de afgelopen periode. We zullen goed voor Billie zorgen!

  Liefs Mickey, Kelly en Koda

  woensdag, 11 augustus 2021 23:00
  (Dit bericht is van onze oude website)

 5. Lieve allemaal,

  We zijn bij jullie thuis altijd heel hartelijk ontvangen en hebben de bezoekjes als erg prettig ervaren. We raden ook iedereen aan om hier een katje te halen.

  Op 2 juli hebben we onze kater Freddie meegenomen naar zijn forever home. Freddie was als enige uit het nestje overgebleven, maar is opgegroeid tot een sociaal, aanhankelijk en eigenwijs ventje. Het is een draak eerste klas, maar echt een aanvulling op ons als gezin. We zijn nog elke dag heel blij met Fred en kunnen ons geen leven meer zonder hem voorstellen.

  Heel erg bedankt voor dit lieve draakje en de gastvrijheid.

  Veel liefs,

  Marouska en Jack

  donderdag, 22 juli 2021 21:40
  (Dit bericht is van onze oude website)

 6. Julie en Robin

  Lieve Maryjane, Jan en Jeroen,

  ik droomde altijd al van mijn eigen katje. Ik zag Mika voor de eerste keer op jullie website staan en was op slag verliefd! Mika is een lilac golden shaded, brits korthaar katertje.

  De eerste keer dat ik Mika zag en mocht vasthouden was een magisch moment voor mij. Jullie maakten er nog een magischere ervaring van door ons zo te verwelkomen. Men vriend en ik hadden nog nooit een beschuit met muisjes gegeten, wat bij een geboorte een traditie bij jullie is. Super leuk!
  Ook de manier hoe jullie omgaan met de katjes en kittens is zo hartverwarmend! Ze worden allemaal opgevoed alsof het jullie eigen kinderen zijn.

  Het is nu al een tijdje geleden dat we Mika hebben opgehaald. Hij is zo aanhankelijk opgevoed. Elke keer als ik even weg ben, staat hij weer voor de deur. Hij is zo lief!
  Ook met de kat van men vriend speelt die graag, ze zijn onafscheidelijk.

  Kortom: Zulke lieve mensen met een gouden hart, die hun katten met de grootste zorg en liefde opvoeden. Ook na de ophaling van je kitten zullen ze voor je blijven klaarstaan!

  Likjes van Mika
  en lieve groetjes van Julie en Robin.

  zondag, 27 september 2020 13:07
  (Dit bericht is van onze oude website)

 7. Sterre & Dennis

  Een tijdje geleden al weer hebben wij onze “baby” Joey opgehaald.

  Joey is een Highland Straight katertje in de kleur Black Tabby Blotched.

  met Joey hebben we nu een vriendje voor onze britse korthaar Lily die we al een jaartje hadden. In het begin vonden we het een beetje spannend hoe het zou gaan die 2 samen maar door de fantastische hulp van Maryjane & Jan die we altijd een berichtje konden/kunnen sturen komt alles natuurlijk helemaal goed!!

  Nu een aantal weken verder zijn het beste vriendjes die van flink stoeien houden.

  We zijn super gastvrij geholpen en hebben zeer veel goede fijne informatie gekregen! En mochten zo vaak langskomen als we wouden om het nestje te zien, en dus Joey te leren kennen. De ervaring was super en we zouden het 100x opnieuw doen!

  Nogmaals heel erg bedankt voor onze nieuwe aanwinst Joey!

  Sterre & Dennis.

  dinsdag, 01 september 2020 20:54
  (Dit bericht is van onze oude website)

 8. Agnes en Herman

  Lieve Maryjan, Jan en Jeroen,
  we hebben jullie ontmoet op de kattenshow in januari 2020. We zagen daar Belle en vonden haar gelijk mooi en zo lief. Je vertelde dat als ze krols was op date zou gaan. Na een date was ze zwanger en volgde een spannende tijd. Op 20 april vernamen we van Maryjan dat er 4 gezonde kittens waren geboren. Op 21 mei j.l. zijn we voor het eerst bij jullie geweest. We waren aangenaam verrast door jullie gastvrijheid, de rust in huis ondanks de katten en kittens. Jullie liefde en zorg voor de dieren was voelbaar en zichtbaar. Onze keus is toen gevallen op een poesje welke we Bibi hebben genoemd. Na nog enkele bezoeken, hebben we vrijdag 24 juli j.l. Bibi van jullie ontvangen. Alle “papieren” en paspoort waren prima verzorgd. Inmiddels is Bibi 10 dagen bij ons en we willen/kunnen haar niet meer missen. Bibi is ondernemend, hoort en ziet alles. Vanmorgen even met haar aan een tuigje naar buiten geweest, dat was nog wat onwennig.
  Bedankt voor jullie liefde en zorg voor Bibi. We houden contact en zullen geregeld een foto sturen, om te laten zien hoe het met Bibi gaat.
  Lieve groet Agnes en Herman

  zondag, 02 augustus 2020 21:01
  (Dit bericht is van onze oude website)

 9. Jessica Sonneveld

  Afgelopen zaterdag hebben we onze (nu nog) kleiner kater Cody opgehaald. Hij is ondertussen al redelijk gewend in huis.
  Voor ons is het de eerste keer dat we een kitten hebben. Jullie stonden altijd klaar om al onze vragen te beantwoorden en hebben ons gastvrij ontvangen als we kwamen kijken.

  We gaan erg genieten van Cody. Bedankt voor jullie goede zorgen voor hem. Aan alles is te zien dat jullie een groot hart hebben voor al jullie dieren. We zullen zeker af en toe een foto sturen om te laten weten hoe het gaat!

  Groeten Rick en Jessica

  dinsdag, 28 juli 2020 12:27
  (Dit bericht is van onze oude website)

 10. Lieve Maryjane & Jan,

  Zoals jullie weten, waren wij begin dit jaar kapot na het verlies van ons jong katje. Helaas waren wij de dupe van een broodfokker en hebben wij al snel afscheid moeten nemen van ons lief klein beestje. We hadden besloten om goed onderzoek te doen naar échte fokkers met passie en vooral véél liefde voor de kittens en gelukkig zijn wij bij jullie terecht gekomen!

  Wij zijn voor eeuwig dankbaar dat wij de kans hebben gekregen om onze mooie Bobbie Blue te ontmoeten, want dit was een geluk bij een ongeluk! Ik kan me niet voorstellen dat mensen nee kunnen zeggen tegen jullie kittens. Die mensen hebben géén idee hoeveel tijd, moeite en vooral véél liefde jullie geven. Jullie kittens (en ook poezen en katers natuurlijk) zijn allemaal goed verzorgd, gesocialiseerd en opgevoed. Dit hebben wij ook telkens weer kunnen zien bij elk bezoek aan jullie huis. Wij hebben meerdere catteries bezocht en het totaal plaatje klopte helemaal bij jullie. Het huis is netjes en schoon, kittens zijn gezond en verzorgd, en jullie, Maryjane, Jan en Jeroen, waren super gastvrij!

  Bobbie Blue heeft een gouden mandje bij ons, maar hij komt ook echt uit een gouden cattery. Wij zijn zó tevreden over het hele process wat we hebben meegemaakt dat wij zelfs alvast op zoek zijn naar een maatje voor Bobbie later. Wij houden contact en ik zal jullie zeker op de hoogte houden over onze kleine boefje. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen, informatie en goede opvoeding!

  Groetjes, Wendy, Jason en Bobbie Blue

  vrijdag, 24 juli 2020 22:48
  (Dit bericht is van onze oude website)

 11. Tamara_en_Chris

  Goedemiddag Maryjane en Jan,

  Wij zijn erg blij met Mokka, de Highland Straight kitten die we vanochtend mochten ophalen bij jullie thuis. We zijn zeer gastvrij ontvangen telkens dat wij langskwamen de afgelopen maanden. Bedankt voor de goede zorgen en alle informatie.

  Mokka, in de tussentijd, is al flink ons huis aan het verkennen en speelt leuk met onze kinderen. We houden jullie op de hoogte!

  donderdag, 23 juli 2020 14:31
  (Dit bericht is van onze oude website)

 12. Hallo Maryjane en Jan,

  Nog een berichtje van mij voor in jullie gastenboek.

  Helemaal geweldig hoe jullie de eerste maanden van Davy hem hebben opgevoed. Keurig netjes. Hij is heel lief en aanhankelijk maar ook heel speels.. Hij lijkt wel een beetje op mij. Het gaat goed met Davy hoor en ik zal af en toe nog wel eens wat sturen maar zoals jullie weten ben ik niet zo van de foto’s etc.. kom gerust eens een keer langs zou ik zeggen. bedankt voor de goede zorgen en gastvrijheid!

  Vrolijke groetjes en een miauwtje van Davy

  vrijdag, 17 juli 2020 15:29
  (Dit bericht is van onze oude website)

 13. Lieve Jan en Maryjane,

  Ik ben mijn Selkirk Rex katertje Billie, flinke zoon van Punk en Pluis, deze zondag komen ophalen bij jullie thuis. Wat een SCHATJE. Hij is super lief, aanhankelijk, heel nieuwsgierig en perfect verzorgd. Hij is ook best goed opgevoed, hij gaat mooi op zijn kattenbak, is niet bang van stofzuigers, krabt amper aan andere dingen dan zijn krabpaal enzovoort. Heel erg bedankt hiervoor, heel fijn!!

  Ik heb het hele proces ook enorm positief ervaren. Jullie zijn een heel betrokken en open gezin met een gigantische liefde voor jullie dieren. Voor mij als Belg was het telkens wel eventjes rijden met de auto tot bij jullie, maar als ik eenmaal bij jullie aankwam om Billie te bezoeken werd ik zo warm ontvangen, heel gastvrij en vriendelijk. Ook nu Billie bij mij is, aarzel ik niet om nog berichtjes te sturen naar jou, Maryjane, als ik met vragen zit. Dat geeft me ook wel een gerust gevoel, we hebben een gezamelijk doel: de best mogelijke thuis voor ons klein Billietje!!

  Ik sluit hier af, super bedankt voor alles!
  Vele groetjes van mezelf en een likje van Billie

  donderdag, 09 juli 2020 12:27
  (Dit bericht is van onze oude website)

 14. 23 september mochten we onze Sam(bal)my op halen… We hebben 2 dames ragdolls Lilly en Roxy van 11 jaar, en een heertje ragdoll Pimmy van bijna een jaar. Pimmy en de dames ging niet helemaal lekker, dus besloten we op zoek te gaan naar een maatje voor Pim.. nou, dat is gelukt. Sammy is zo’n sociaal, ondeugend, fantastisch, ondernemend, kroelerig en bovenal lief katertje❣️ Sammy is een geschenk, lijmt alles bij elkaar, dames zijn liever voor elkaar, Pim en bovenal voor Sammy.
  Mary-jane en Jan, Dank je wel voor onze lieve Sammy, de manier waarop jullie met jullie katten omgaan, hoe ze opgroeien bij jullie in huis, hoe jullie ze bij ophalen nog ff een verwenpakketje meegeven. Sammy heeft er zeker aan bijgedragen dat wij nu een heerlijke beestenboel in huis hebben.
  Sammy groeit goed, eet goed en is ieders vriendje…nogmaals bedankt voor alles, jullie gastvrijheid, alles.

  Groetjes Fam. De Snoo

  vrijdag, 22 november 2019 08:40
  (Dit bericht is van onze oude website)

 15. Jhon en Jolanda en Jaymi

  Hoi maryjan gisteren avond was het zover we kwamen JOY ophalen het laatste kitten van het nestje van punk en pluis wat had ze een moeilijke start maar met jou energie wat je in Joy heb erin gestoken en de super grote liefde voor de
  kitten s samen met jan vind ik jullie kanjers want als joy niet deze zorg zal hebben gehad was het de vraag of ze het nog zal reden maar met jullie inzet is ze straks de mooie show poes van de wereld wat doet ze het super goed en als we Joy wilde knuffelen of op willen zoeken konden we bij jullie altijd komen zo gastvrij zijn jullie maryjane hier thuis doet ze het ook super.goed met indy ook ze blaast van haar af zo hoor het ook en nu liggen ze te slapen rust momentje voor ze maar dat gaat ook super ze doet het ook op de bak haar behoefde dat is ook zo fijn dat jullie haar zindelijk heeft gemaakt maar ze had de bak snel door en ik vind het ook super dat we elkaar blijven zien bij mij thuis als je op jaymi komt passen en dat we met shows mee gaan met jullie
  Maryjane en jan en Jeroen
  We willen jullie super super bedanken jullie zijn kanjers

  Liefs
  Jhon en Jolanda en Jaymi.

  woensdag, 25 september 2019 11:40
  (Dit bericht is van onze oude website)

 16. Sinds kort trots personeel van Karl.
  Een onzettend lief selkirk rex straight katertje.
  Ik heb Maryjane leren kennen op een kattenshow waar ik mij aan het orienteren was voor een selkirk rex. Maryjane verwachtte binnen een aantal maanden een nestje te hebben. Zo zijn mijn vriend en ik een aantal keer op bezoek geweest.
  Maryjane en Jan zijn ontzettend gastvrij en we mochten zovaak als we wilden komen knuffelen met de kittens.
  Nu is Karl ondertussen al bijna 3 weken bij ons. Hij is goed opgevoed, ging meteen op de kattenbak en eet zijn bakje altijd netjes leeg.
  Dankjewel Maryjane!

  donderdag, 01 augustus 2019 14:17
  (Dit bericht is van onze oude website)

 17. Hey Maryjane, jij bent een TOP-dame!! altijd klaar om de nodige informatie te geven, uitgebreid en duidelijk. OOk heb je een stel knappe viervoeters daar rondlopen. Mijn favorietjes zijn dan wel Joy, Pluis en PIP, prachtig gewoon. Ik hoop je snel ‘live’ te ontmoeten en onze babbels verder te zetten.Veel plezier daar met die harige bolletjes, ben echt jaloers.

  woensdag, 30 januari 2019 20:04
  (Dit bericht is van onze oude website)

 18. Sinds 18/10/2018 zijn wij trotste eigenaar van Roxy. Ze is helemaal zindelijk, ingeënt, gechipt enz. Zij had niet beter aan ons weggeven kunnen worden, het is een schatje. Mary-jane, hartstikke bedankt voor dit schatje we zullen goed voor haar zorgen!

  zondag, 21 oktober 2018 20:33
  (Dit bericht is van onze oude website)

 19. Mooi geslaagde site .
  Ziet er prima uit .
  Veel sucses

  zaterdag, 26 mei 2018 07:51
  (Dit bericht is van onze oude website)

 20. Ik was op zoek naar een Selkirk Rex en vond twee poezen op de website van amazing scoots en curls. Het eerste contact is gelegd via Instagram want op de een of ander
  manier zijn mijn mails niet aangekomen. Niet getreurd via Instagram nam Maryjane direct contact op en mocht ik vrij snel de poesjes komen bewonderen. Dan ben je natuurlijk op slag verliefd. Tenminste ik wel. Ik was op zoek naar een krullende en ben gezwicht voor twee kittens een krul en een “straight” uit één nestje, ik vond het een beetje zielig om de dames uit elkaar te halen, ze waren tenslotte maar met zijn tweetjes. 🙂
  Wat hebben alle poezen en katers die wonen bij Maryjane en haar gezin een fantastische plek. Ze worden met liefde omringd en verzorgd. Bijzonder mooi om te zien. What you see is what you get. Het is niet gebleven bij een keer kijken hoor, bij deze familie ben je altijd welkom, een belletje of een appje, om een dag af te spreken je bent welkom hoe het voor jou past, in de ochtend, in de middag in het weekend alles kan. Wat een fijne plek.
  Ik raad deze cattery dan ook van harte aan.
  .

 21. Kitty en Geert

  Lieve Maryjane en Jan,
  Wat hebben we genoten iedere keer als we langs konden komen, van het hele stel. Alle poezels even lief en sociaal en het hele nestje wilden we wel mee nemen <3 Maar ook alle volwassen katten zijn zo leuk, heerlijk knuffelbaar en geweldig mooi. Jullie hebben ons van het begin af aan op de hoogte gehouden van ons draakje, want zo hebben we haar hernoemd; Naga <3 (Indonesisch voor draak). Met geregeld foto's, filmpjes en updates, hoe het met hen allemaal ging. En gisteren mochten we haar hier thuis verwelkomen. Onze drie katers vinden haar nog wat eng; zo'n klein spring ding, maar ze loopt rond alsof ze de wereld aan haar voetjes heeft liggen. Ze heeft geen moeite met zelf eten en drinken en wil vooral slapen als 1 van ons haar aanraakt. Ze heeft de meest prachtige krullen EVER!!!!! En spinnen doet ze als de beste. Met hoe sociaal ze is (ook naar de andere katten) voorzien we geen enkel probleem in de verdere integratie in de groep. Super bedankt dat wij deze pracht meid van jullie mochten adopteren <3
  Verder vonden we ook alle echte "cattery" afhandeling geweldig geregeld, zoals waar we op moeten letten (welke testen gedaan moeten zijn bijvoorbeeld), welke papieren er allemaal bij komen kijken, hoe de verzorging van haar vachtje moet, het super gave starter pakketje, het "vieze" vleesjes 🙂 startpakket. Naast super leuke katten leveren jullie ook gewoon een geweldige fijne ervaring bij het adopteren van zo'n ukkie 🙂 Bedankt daarvoor

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.