Op dit moment zijn er geen kittens beschikbaar

Kies je taal

Kies je taal

In Memoriam

Hieronder kunt u ons geliefde katten zien, die helaas zijn overleden. De afgelopen jaren, voordat we onze cattery zijn gestart, hebben we diverse katten zien opgroeien met veel plezier. Ook daarbij hebben we bij sommige poezen een nestje mogen ontvangen en de kittens gezond en speels zien vertrekken naar hun nieuwe baasjes.

Pip (poes)

Ras: Selkirk Rex / Leeftijd: 2 Jaar
Overleden: December 2019

Een paar dagen voor haar verjaardag is Pip nog Groot Internationaal Kampioene geworden, en helaas op haar verjaardag overleden. Pip nam bijna elke kattenshow prijzen mee en was ook onze grootste kampioene waar we trots op waren/zijn, helaas door ziekte en complicaties bij haar zwangerschap is onze kleine Pip dit teveel geworden.

Finn (Kater)

Ras: Scottish Fold / Leeftijd: 11 maanden
Overleden: Maart 2019

2 weken voor het overlijden is Finn nog CAC open klasse kampioen geworden. Helaas was er niets tegen deze erfelijke ziekte te doen wat onze Finn kon redden. Naar vele prijzen gewonnen te hebben op jonge leeftijd is onze kleine kampioen helaas te vroeg overleden.

Zoë (Poes)

Ras: Scottish Fold / Leeftijd: 14 jaar
Overleden: november 2018

Zoë was onze eerste Scottisch Fold, dankzij Zoë is onze liefde voor Scottisch Fold alleen maar gegroeid en door Zoë en haar nestje is de het idee om deze Cattery te starten begonnen.

Beer (Kater)

Ras: Scottish Fold / Leeftijd: 1,5 jaar
Overleden: augustus 2018

Beer was een Scottish Fold katertje, en creme gekleurd met lichte rode strepen Geboren op 19-04-2017 en broertje van onze Bink. Beer had helaas de zelfde ziekte als zijn broertje en ook te vroeg overleden aan een erfelijke ziekte. Rust zacht lieve Beer.

Muis (Kater)

Ras: Britse Korthaar / Leeftijd: 14 jaar
Overleden: Februari 2018

Muis was onze eerste blauw Brits korthaar kater en heeft twee nestjes gehad samen met Misty en later ook 2 nestjes gehad met Zoë. Onze lieve muis is op 04-02-2018 overleden.

Bink (Kater)

Ras: Scottish Fold / Leeftijd: 9 maanden
Overleden: Januari 2018

Bink was een Scottish Fold katertje, en was rood gestreept van kleur. Geboren op 19-04-2017 en broertje van onze Beer.
Bink is helaas te vroeg overleden aan een erfelijke ziekte op 25-01-2018. Rust zacht lieve Bink.

Misty (Kater)

Ras: Britse Langhaar / Leeftijd: 7,5 jaar
Overleden: januari 2012

Misty was een Brits half lang haar, en was blauw crème van kleur. Misty was elk uur van dag in voor een knuffel, ook al wilde je niet, ze was er altijd voor aandacht. Helaas te vroeg overleden op 25-01-2012 aan een hartafwijking.

De Regenboog Brug

Aan deze kant van de hemel is een plaats die regenboog brug heet. Wanneer een geliefd huisdier overlijdt gaat het naar de regenboog brug. Er zijn weiden en heuvels voor onze speciale vrienden, zodat ze samen kunnen rennen en spelen.

Er is een overvloed aan eten, drinken en zonneschijn en onze vrienden zijn er gelukkig. Dieren die ziek en oud waren worden weer gezond en sterk, dieren die gewond of verminkt waren worden heel gemaakt, zoals wij ze ons herinneren in onze dromen van dagen die voorbij zijn. De dieren zijn blij en tevreden, er is maar een ding wat ze missen, die speciale persoon waar ze zo aan gehecht waren, die ze achter moesten laten.

Ze spelen en rennen samen, maar de dag komt dat er één plotseling stop en in de verte staart. De heldere ogen oplettend, het lijf trilt van verwachting. Ineens rent ze van de groep weg, vliegt over het gras, haar benen dragen sneller en sneller. Ze heeft jou gezien en wanneer jij en je speciale vriend eindelijk weer samen zijn, omhelzen jullie elkaar in een vreugdevolle hereniging, nu verlaten jullie elkaar nooit meer.

De blijde kussen regen over je gezicht, je handen strelen dat geliefde hoofd en eens te meer kijk je in de ogen van je lieveling, die je zo lang hebt moeten missen, maar nooit bent vergeten.

En dan gaan jullie samen over de regenboog brug.